Ryanair оголосив про нові рейси до Києва та квитки за 5 євро

Читать на русском
Ірландський лоукост Ryanair анонсував відкриття нових рейсів з України, вартість квитків на які складе п'ять євро.

Ірландський лоукост Ryanair анонсував відкриття нових рейсів з України, вартість квитків на які складе п'ять євро.

Про це в понеділок, 20 листопада, домовилися під час зустрічі президента України Петра Порошенка з представниками авіакомпанії в Борисполі, інформує «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-секретаря президента Святослава Цеголка в Twitter.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Під час зустрічі було зазначено, що авіакомпанія Ryanair здійснює польоти зі столичного «Борисполя» в 12 напрямках, зі львовського аеропорту – в п'яти напрямках.

Сторони домовились, що в найближчі роки компанія інвестує в Україну близько 1,5 млрд євро.

«Мета компанії – 1 мільйон пасажирів за рік. Уже сьогодні ми маємо більш ніж 550 тисяч з «Борисполя» й більш ніж 250 тисяч зі Львова, тому цифра 1 мільйон – цілком реальна. За 3-5 років лише Ryanair зможе перевезти 10% населення України», – повідомив президент Порошенко.

Також Порошенко запропонував представникам компанії створити хаб, щоб збільшити кількість та підвищити рівень сервісів, які зможуть отримати літаки.

Нагадаємо, 3 вересня 2018 року з України вилетів перший рейс Ryanair. Запуск рейсу відбувся в міжнародному аеропорту «Бориспіль» за маршрутом Київ-Бориспіль – Берлін-Шенефельд.

Крім того, за словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, окрім Києва та Львова, Ryanair може зайти ще до п’яти аеропортів України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: