Омелян прокоментував падіння полиці в потязі Київ-Рахів

Читать на русском
Омелян говорить, що інцидент в одному з потягів, коли на пасажирку впала верхня полиця з іншою пассажиркою, ще розслідується.
Ілюстративне фото.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян говорить, що інцидент в одному з потягів «Укрзалізниці», коли на пасажирку впала верхня полиця з іншою пассажиркою, ще розслідується.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів у інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Зараз цей випадок розслідується, в мене була окрема розмова з «Укрзалізницею» з цього приводу. Він узагалі нагадує якісь такі події в «Східному експресі» (детективний роман письменниці Агати Крісті – ред.)», – зазначив він.

Як стверджує міністр, розслідування гальмує й той факт, що другу, ймовірно, причетну до нещасного випадку жінку не вдається розшукати.

«Розслідування ще не завершене, адже цю пасажирку, яка начебто впала, досі знайти не можуть. І хто падав та чи падав узагалі, як це було – дуже дивно. Ну точно людина собі таких травм самостійно не могла завдати», – говорить Омелян.

Міністр вибачився перед жінкою та її родиною.

«Я сподіваюся таки, що ми чітко з’ясуємо до кінця й «Укрзалізниця» публічно затвердить, що дійсно відбулося», – сказав Омелян.

Раніше українські ЗМІ повідомляли, що 22 грудня на пасажирку потяга Київ-Рахів Надію Полякову впала верхня полиця з іншою пасажиркою. Як повідомила в Facebook дочка Полякової, внаслідок цього жінка отримала травми тазу, її доправили до Тернопільської обласної лікарні й прооперували.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підбило підсумки роботи міністрів Володимира Гройсмана протягом 2018 року.

Також два експреси до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) запізнилися через збій у комп'ютері управління.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: