У США розповіли про наміри щодо Росії

Читать на русском
Держсекретар США Майкл Помпео заявив, що США налаштовані на серйозну відповідь Росії за її поведінку на міжнародній арені.

Держсекретар США Майкл Помпео заявив, що США налаштовані на серйозну відповідь Росії за її поведінку на міжнародній арені. Однак при цьому Вашингтон шукає можливості для співпраці з Москвою, хоча там і не відповідають взаємністю.

Про це повідомляє Fox News, передає «Слово і Діло».

Помпео підкреслив, що Адміністрація президента США Дональда Трампа ухвалила низку заходів проти Росії. Помпео зазначає, що «поведінку РФ на міжнародній арені не можна назвати хорошою».

Нинішня адміністрація США налаштована дуже серйозно в тому, що стосується відповіді, сказав він.

При цьому держсекретар США відзначає, що американська сторона продовжує пошуки можливостей для співпраці.

«Намагаємося знайти такі можливості, де американські та російські інтереси перетинаються, навіть якщо наші цінності не збігаються», – зазначив Помпео.

Метою такого співробітництва у Вашингтоні вважають можливість спільної роботи з Москвою над ключовими питаннями світового порядку денного.

Однак, за його словами, в Кремлі не відповідають взаємністю. Держсекретар зазначає, що Вашингтон продовжить докладати зусиль для здійснення діалогу.

Також повідомлялося, що Вашингтон може надати Києву зброю й запровадити нові санкції проти Росії протягом двох-трьох місяців.

Нагадаємо, в грудні Курт Волкер повідомив, що найближчим часом стане відомо про додаткові поставки військового устаткування Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: