Росія склала фальшиві списки «диверсантів» – Чубаров

Читать на русском

Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook оприлюднив фотографію документа спецслужб РФ, у якому міститься список нібито диверсантів на території федерації.

Народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook оприлюднив фотографію документа спецслужб РФ, у якому міститься список нібито «диверсантів» на території федерації.

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Рефат ЧубаровНардеп Рефат Чубаров виконав 33 відсотки своїх обіцянок. Йому належить домогтися відкриття представництва Меджлісу в Брюсселі, а також розібратися із законопроектом про вільну економічну зону в окупованому Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«В одному з документів російських спецслужб, які стали нам відомими останнім часом, стверджується про те, що «на територію Російської Федерації з метою здійснення ДТА (диверсійно-терористичних акцій) здійснене проникнення диверсійної групи», – написав він на своїй сторінці.

Він також додав: «Можливо, ми не стали б виносити зміст зазначеного документа на загальний огляд, бо мало що з бодуна може привидітися працівникам «розвідуправління військ національної гвардії Росії», проте вже дуже колоритним нам здався складу цієї «ДГ»: тут тобі і директор середньої загальноосвітньої школи в Херсонській області, і докторант одного з турецьких вишів, а також інші не менш гарні й чесні люди».

«А якщо серйозно, ми не виключаємо того, що ці твердження, які містяться в «орієнтуванні», вже внесені російськими окупантами до сфальсифікованих ними протоколів допитів громадян України, незаконно позбавлених волі, або готуються до внесення найближчим часом», – повідомив політик.

Чубаров також зазначив, що зараз майже з усіма в списку він особисто вийшов на зв'язок і уточнив, що всі вони перебувають на території материкової України.

Раніше Чубаров закликав кримчан відзначити Новий рік за київським часом.

Також відзначимо, Чубаров закликав кримчан прийти на суди проти політв'язнів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: