Ситуація на дорогах: сніг і ожеледиця

Читать на русском
Проїзд на дорогах державного значення забезпечений. В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчищення доріг від снігу.

На дорогах країни в неділю, 16 грудня, очікується ожеледиця. Водіїв закликали бути пильними і дотримуватися правил безпеки руху.

Про це повідомляє Укравтодор, пише Слово і Діло

У свою чергу в Укравтодорі повідомили, що в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях за ніч випало від 5 до 15 см снігу. Також невеликий сніг іде у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Луганській та Донецькій областях із товщиною покриву 1-5 см.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечений. В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчищення доріг від снігу, йдеться в повідомленні.

Також в Укравтодорі зазначили, що на перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу, висота снігового покриву становить 5-12 см.

За прогнозом синоптиків, температура вночі -3-8 морозу, вдень 0-5 морозу; на Закарпатті, півдні Одещини та у Криму вночі від -2 морозу до 3 тепла, вдень 0-5 тепла.

16 грудня в Києві без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура -3-5 морозу. На дорогах ожеледиця.

Відзначимо, в Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначають, що транспортне сполучення на дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Також, в МОЗ опублікували правила поведінки в морозну погоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: