Водіїв попередили про погіршення погодних умов

Читать на русском
У службі зазначили, що такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, а також до ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі.

За даними Укргідрометцентру, внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ускладнення погодних умов.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише Слово і Діло.

Так, 3 січня на дорогах України, крім півдня, ожеледиця, в західних областях пориви вітру 15-20 м/с.

«Вдень 4 січня випаде значна кількість снігу, місцями з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов'ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст сніжного покриву 15-20 см; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ», - відзначили рятувальники.

Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає I рівню небезпеки (жовтий). У службі зазначили, що такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, а також до ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі.

Раніше синоптики повідомили, якою буде погода в січні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: