У ДСНС назвали, скільки рятувальників цілодобово чергуватимуть на свята

Читать на русском
На Новий рік в кожному регіоні країни проводиться уточнення місць масових заходів, посилений моніторинг пожежної безпеки.

На період новорічних свят підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим роботи. Рятувальники будуть проводити посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Як пише «Слово і Діло», про це у неділю повідомили у прес-службі ДСНС.

У новорічну ніч столичне метро працюватиме довшеУ ніч на 1 січня 2019 року з нагоди Нового року станції київського метро працюватимуть на три години довше.

«У кожному регіоні країни проводиться уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах та об'єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до 09:00 2 січня на цілодобовому чергуванні перебуватимуть близько 7 тисяч рятувальників і понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС.

«У готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26», - додали у відомстві.

Нагадаємо, на час свят поліція переходить на посилений режим.

Також відзначимо, на новорічні свята в Україні посилять охорону кордону.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко привітав українців з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: