Сенцов написав листа російським журналістам

Читать на русском
Український політв'язень, режисер Олег Сенцов написав листа редакції російській газеті Новая газета, в якому подякував за підтримку журналістів.

Український політв'язень, режисер Олег Сенцов написав листа редакції російській «Новій газеті», в якому подякував за підтримку журналістів.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Вся ваша редакція для мене герої, як матроси на картонному кораблику, що все ніяк не може потонути, нам усім на радість», – написав він.

За словами Сенцова, в нього зараз «усе в порядку і за здоров'ям, і взагалі».

«Хороших новин я не чекаю ані загалом, ані для себе персонально. Але це не означає, що я збираюся здаватися, розчаровуватися чи про щось шкодувати. Вірю я, як і раніше, лише в себе. Може, це й цинічно, зате чесно й надійно», – пише він у листі.

Сенцов розповів, що отримує інформацію про те, що відбувається, з випусків «Нової газети» та телеканалу «Росія 24». Як розваги в нього випуски передач із російським пропагандистом Дмитром Кисельовим.

«Вранці я коротко дивлюся «Росію 24», щоб бути трохи в курсі того, що відбувається. А по неділях я насолоджуюся двома годинами Кисельова. Тут немає театру, тому я ходжу на Кисельова!», – написав політв'язень.

Сенцов у листі нагадав, що до звільнення з російського полону відмовляється давати інтерв'ю ЗМІ й коментувати будь-які питання.

Раніше Сенцов розповів про умови в колонії.

Також нагадаємо, сестра Сенцова отримала за нього премію Сахарова в Страсбурзі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: