Що Порошенко обіцяє зробити в 2019 році

Читать на русском

Цього року президент України Петро Порошенко виконує обіцянки трохи краще, ніж минулого. А на 2019-й Порошенко пообіцяв небагато, ми зафіксували лише п'ять його запевнень. Однак варто врахувати, що в березні відбудуться вибори глави держави, і якщо Порошенку на них не пощастить, на виконання обіцянок у нього лише близько трьох місяців.

Так, він уже пообіцяв, що не братиме участь у парламентських виборах, які відбудуться восени 2019-го.

Є кілька обіцянок, які стосуються національної безпеки і оборони. Наприклад, Порошенко пообіцяв, що зарплата військових наступного року збільшиться щонайменше на 30%. Також глава держави заявив, що в 2019-му почнуться випробування комплексу крилатих ракет «Нептун»: «Також хочу відзначити, що в новому році ми завершимо розробку й почнемо державні випробування комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських берегових цілей за проектом «Нептун».

Крім того, він запевнив, що на початку року завершиться процес формування Антикорупційного суду. «Я твердо переконаний, що наприкінці поточного або на початку наступного процес формування Антикорупційного суду буде завершений ... далі не може бути жодних виправдань», – підкреслив глава держави.

Також Порошенко обіцяв, що до кінця наступного року вздовж узбережжя озера Сиваш (Херсонська область) будуть збудованы 67 вітрових електроустановок потужністю 250 МВт.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Петро Порошенко минулого місяця заробив 28 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: