Санта Клаус роздає подарунки по всьому світу

Читать на русском
Санта Клаус летить на своїх чарівних санях, запряжених оленями, і роздає подарунки до Різдва,  за григоріанським календарем, по всьому світу.

Санта Клаус летить на своїх чарівних санях, запряжених оленями, і роздає подарунки до Різдва, за григоріанським календарем, по всьому світу.

Як пише «Слово і Діло», на сайті NORAD Tracks Santa створили спеціальну інтерактивну карту, на якій можна стежити за польотом казкового героя.

Новий рік-2019: скільки коштуватиме українцям святковий стілНакрити новорічний стіл цьогоріч українцям кошуватиме 1,2 тисячі гривень – два салати, м'ясо, бутерброди з ікрою, алкоголь і цукерки.

Також за допомогою програми, створеної за сприяння Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки, діти з усього світу стежать за переміщенням Санти і чекають подарунки. Вони також дзвонять на гарячі лінії, а волонтери обробляють їх дзвінки і повідомляють про місце розташування Санти.

Як повідомляло «Слово і Діло», за традицією, 24 грудня всі християни, які святкують Різдво за григоріанським календарем, відзначають Святвечір. Католики, протестанти та інші християни західного обряду збираються в сімейному колі, щоб провести цей день разом.

Ті, хто не встиг сповідатися, йдуть до церкви, яка зазвичай відкрита з самого ранку. Готується святкова вечеря Святвечора, котра за традицією складається з пісних страв. Меса Навечір'я Різдва (Ad Missam in Vigilia) починається, як правило, опівночі. За традицією, під час цієї меси священик кладе до різдвяного вертепу фігурку немовляти Христа.

Раніше в УПЦ КП пояснили, чи змінить Томос дату Різдва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: