Санта Клаус пролетів над Україною

Читать на русском
Санта Клаус у рамках святкового різдвяного турне 24 грудня пролетів над територією України.

Санта Клаус у рамках святкового різдвяного турне 24 грудня пролетів над територією України.

Про це свідчать дані онлайн-трансляції NORAD Tracks Santa, запущеної Об'єднаним командуванням ППО США і Канади (NORAD), передає «Слово і Діло».

Дата святкування Різдва: на межі релігії та ідеологіїПолітичний експерт розповів, у чому суть визначення дати святкування Різдва та чи можливий компромісний варіант.

Санта Клаус в цьому році побував над окупованою територією, пролетівши над Донецьком пізно увечері в неділю 24 грудня. Після цього він попрямував до Молдавії та інших міст Східної Європи.

Відзначається, що в рамках різдвяного турне Санта доставив понад 5 млрд подарунків. Стежити за його переміщенням по світу можна в режимі реального часу на сайті проекту NORAD Tracks Santa.

Як повідомляє CNN з посиланням на дані військових, Об'єднане командування ППО США і Канади зафіксувало сани Санта Клауса. Морський полковник Боб Броди з 601-го авіаційного оперативного центру зазначив, що винищувачі будуть «літати уздовж крила (Санта-Клауса) в близькому ескорті».

«Центр буде стежити за ним за допомогою наших супутників і навіть є інфрачервоні трекери для спостереження за Рудольфом (олень - ватажок різдвяної упряжки Санта Клауса)», - зазначив офіцер.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко привітав українців з католицьким Різдвом.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині на людей впала різдвяна ялинка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: