В «Укравтодорі» відзвітували про стан доріг

Читать на русском
Повідомляється, що виконуються роботи по розчистці доріг та узбіч від снігу, обробка проїжджої частин протиожеледними матеріалами.

Проїзд дорогами державного значення в Україні забезпечений.

Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що покриття на автодорогах державного значення в Івано-Франківській і Луганській областях місцями засніжене, в інших областях - мокре.

Станом на 6:00 ранку, 23 грудня, місцями невеликий мокрий сніг, у Сумській і Чернігівській області. У західних, центральних - Житомирській, Київській, Дніпропетровській, Луганській, Миколаївській та Херсонській областях йде дощ. Туман спостерігається в Полтавській, Донецькій, Харківській та Запорізькій областях. Вночі та вранці 23 грудня в більшості районів центральних і південних областях туман, видимість 200-500 м.

Повідомляється, що виконуються роботи по розчистці доріг та узбіч від снігу, обробка проїжджої частин протиожеледними матеріалами.

Для забезпечення проїзду по дорогах державного значення дорожними організаціями задіяні в роботі 593 одиниця техніки і 1033 робітників, в черговому режимі - 873 одиниць техніки та 1427 робітників.

Нагадаємо, чиновників «Укравтодору» обшукують в 15 областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: