«Укравтодор» прокоментував масові обшуки

Читать на русском
Справа стосується дій керівників служб у період 2012 - 2014 років, стверджують у держагентстві.

Укравтодор прокоментував слідчі дії, які проводять правоохоронці в 15 службах автомобільних доріг.

Як говориться в повідомленні прес-служби компанії, кредити, залучені під держгарантії в 2016 - 2017 роках, спрямовувалися службам автомобільних доріг виключно за призначенням і відповідно до рішень уряду, пише «Слово і Діло».

СБУ звинуватила «Укравтодор» у розкраданні на десятки мільйонівОдин із керівників агентства нібито сприяв підконтрольному приватному підприємству в перемозі на тендері.

В Укравтодорі повідомили, що справа стосується дій керівників служб у період 2012 - 2014 років. Зокрема, йдеться про замовлення дорожньо-будівельних робіт.

«Відповідально заявляємо, що в 2016 - 2017 рр. кошти, залучені під державні гарантії, спрямовувалися одержувачам - службам автомобільних доріг в областях виключно за затвердженими списками об'єктів та напрямків використання коштів, визначеними постановами Кабінету Міністрів від 17.06.15 №498 та від 29.03. 2017 №303», - сказано в повідомленні.

Керівництво Укравтодору заявляє, що максимально сприятиме роботі правоохоронних органів і надаватиме професійну допомогу для об'єктивного вивчення справи.

Як повідомлялося, правоохоронці виявили в Укравтодорі списання державних коштів, в результаті чого державі було завдано збитків на суму понад 224 млн гривень.

Раніше стало відомо, що заступник керівника Укравтодору Олександр Харченко присвоїв 30 млн гривень державних коштів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: