СБУ звинуватила «Укравтодор» у розкраданні на десятки мільйонів

Читать на русском
Один із керівників агентства нібито сприяв підконтрольному приватному підприємству в перемозі на тендері.

Служба безпеки України розкрила факт привласнення державних грошей чиновниками «Укравтодору».

Про це повідомляє прес-центр СБУ у вівторок, 25 вересня, пише «Слово і Діло».

В «Укравтодорі» заявили про блокування роботи відомстваУ Службі автомобільних доріг заявляють про блокування роботи відомства через проникнення в будівлю невстановлених осіб.

Один із керівників агентства нібито сприяв підконтрольному приватному підприємству в перемозі під час публічних закупівель із розробки проектної документації. Слідство це перевіряє.

Попередньо встановлено, що завдяки такій допомозі комерсанти в 2017-2018 роках перемогли на відкритих торгах на суму понад 30 млн грн.

Відомо, що підозрюваний чиновник перед призначенням на посаду в «Укравтодорі» входив удо топ-менеджменту цього приватного підприємства.

Раніше в Дніпропетровській області правоохоронці викрили начальника Служби автомобільних доріг в області в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом привласнення бюджетних коштів при ремонті автомобільних доріг.

Як повідомлялося, голова «Укравтодору» Славомір Новак звинувачує в поганому стані доріг місцеву владу, яка, за його словами, не ремонтує дороги, хоча отримує на це кошти.

«Укравтодор» цього року вже оголосив 27 тендерів на суму 26,5 мільярдів гривень на ремонт і будівництво доріг у 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: