Стало відомо, хто в «Укравтодорі» присвоїв мільйони

Читать на русском
Гроші присвоїв заступник голови Укравтодору Олександр Харченко, повідомили в держагентстві автодоріг.

Чиновником, який привласнив 30 млн гривень держкоштів Укравтодору, виявився заступником керівника агентства Славоміра Новака.

Про це йдеться в офіційній заяві Укравтодору у вівторок, 25 вересня, пише «Слово і Діло».

Кримінальне провадження розпочато стосовно заступника голови агентства. Згідно з інформацією на сайті Укравтодор, посаду виконуючого обов'язки заступника голови займає Олександр Харченко.

У заяві держагентства автодоріг зазначено, що Укравтодор готовий надати всю необхідну документацію і професійну допомогу для вивчення справи.

«Якщо вина буде доведена - будуть прийняті ухвалені кадрові рішення», - йдеться в заяві.

Відзначається, що держагентство «має чітку позицію щодо проведення відкритої і прозорої політики у сфері державних закупівель. З огляду на це, в рамках проведення слідчих дій буде надано всю необхідну інформацію для об'єктивного вивчення цієї справи".

«У першу чергу, хочу підкреслити, що я завжди був перший, хто апелював і підтримував безкомпромісну боротьбу проти корупції. Неодноразово звертався до всіх відповідальних органів щодо перевірки та розслідування будь-яких проявів і доказів корупції в агентстві», - сказав Новак.

За інформацією держагентства, наразі ні одному співробітнику Укравтодору не пред'явлено офіційні звинувачення.

Раніше в СБУ заявили, що розкрили факт привласнення державних грошей чиновниками Укравтодору, але винного не назвали.

Раніше в Дніпропетровській області правоохоронці викрили начальника Служби автомобільних доріг в області в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом привласнення бюджетних коштів при ремонті автомобільних доріг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: