Мер Ужгорода провалив обіцянку відремонтувати набережну Незалежності в 2018 році

Читать на русском
Набережну Незалежності в Ужгороді завершать ремонтувати в 2019 році, незважаючи на обіцянку мера провести ремонт цього року.
Богдан АндріївСлово і Діло

Мер Ужгорода Богдан Андріїв провалив обіцянку реалізувати проект із капітального ремонту набережної Незалежності в 2018 році, на який Кабмін виділив 21 мільйон гривень.

Таку обіцянку він дав 10 липня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«І я переконаний, що цього року ці роботи будуть виконані, тому що в разі їх невикористання вони (кошти – ред.) будуть повернуті до державного бюджету. Це капітальний ремонт набережної, це липова алея та асфальтова дорога від пішохідного моста до моста Масарика», – заявив він.

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода

Ремонт на набережній Незалежності був припинений 1 жовтня 2018 року через невдоволення активістів, які стверджували, що не вся дозвільна документація для проведення робіт була в порядку.

У грудні стало відомо, що виділений на ремонт набережної 21 мільйон гривень субвенції з держбюджету було вирішено залишити в міській казні Ужгорода на 2019 рік. Як пояснила під час прямого ефіру на місцевому телеканалі директор Департаменту фінансів і бюджетної політики Ужгородської міської ради Леся Гах, гроші підуть на ремонт набережної, але вже в 2019 році.

З огляду на те, що кошти на ремонт набережної Незалежності в 2018 році не були освоєні, відтак, і роботи не проведені, обіцянка мера отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Андріїв дав 65 обіцянок, з яких 11 виконав, а 8 – провалив.

Нагадаємо, ми розбиралися, хто з мерів став краще виконувати свої обіцянки в 2018 році.

Також «Слово і Діло» писало, як через три роки після місцевих виборів виконує обіцянки мер Ужгорода Богдан Андріїв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: