У НАЗК нагадали про допустиму вартість подарунків для чиновників

Читать на русском
Національне агентство з питань протидії корупції нагадало святим Миколаям про обмеження вартості подарунків, які мають право отримувати чиновники.

Національне агентство з питань протидії корупції нагадало «святим Миколаям» про обмеження вартості подарунків, які мають право отримувати чиновники.

Чи впливають кошти платників податків на партійне життя?Більш ніж 1 мільярд гривень було витрачено на державне фінансування партій за менш ніж 3 роки. Чи відчує від цього користь пересічний виборець, розбирався політолог Олександр Радчук.

Повідомлення оприлюднила прес-служба НАЗК на сторінці в Facebook у вівторок, 18 грудня, пише «Слово і Діло».

«Нагадуємо вам, що вашу безмежну щедрість під час вибору подарунка особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і прирівняним до них осіб варто проявляти лише до близьких людей. В іншому разі подарунок на суму від 1921 гривні доведеться повернути Святому Миколаю назад», – заявляють у НАЗК.

Також в Агентстві нагадали, що чиновникам заборонено приймати подарунки від підлеглих.

«Тому, щоб не заподіяти своїм керівникам зайвого клопоту у вигляді протоколу про адміністративне правопорушення, не спокушайте їх своїми подарунками», – підкреслюється в повідомленні.

Раніше НАЗК знайшло порушення в декларації нардепа Голубова.

Також нагадаємо, НАЗК внесло припис міністру юстиції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: