Названа сума, на яку Міністерство інформаційної політики замовило реклами на CNN

Читать на русском
Держпідприємство Міністерства інформаційної політики замовило у Сі Еф Сі Консалтинг Компані рекламних послуг на 15,4 млн грн. На іноземних телеканалах розміщуватимуть 30-секундні ролики.

Держпідприємство «Центр захисту інформаційного простору України» Міністерства інформаційної політики замовило у ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані» рекламних послуг на 15,4 млн грн.

Як пише «Слово і Діло», інформація про проведення тендеру оприлюднена на сайті держзакупівель ProZorro.

Яким ЗМІ довіряють українці: майже половина вірить телебаченнюУкраїнському телебаченню довіряє майже половина українців, а російському - лише 7% опитаних. При цьому на сході країни російській пропаганді все ще вірять 20% українців

Зокрема, Мінінформ замовило рекламу у провідних світових засобах масової інформації на телебаченні. Як уточнив УП державний секретар міністерства Артем Біденко, йдеться про сюжети на CNN International.

На іноземних телеканалах розміщуватимуть 30-секундні ролики, які популяризують Україну, український бренд Ukraine now.

Компанія-переможець має забезпечити трансляцію реклами на не менш ніж 200 млн унікальних глядачів на місяць з цілодобовим мовленням без вихідних щонайменше в 150 країнах.

У додатку договору між міністерством і компанією пояснюється, що йдеться про 580 виходів сюжетів довжиною 30 секунд, з яких не менш ніж половина – в прайм-тайм, період найбільш активного перегляду телебачення впродовж доби.

Також компанія має супроводжувати ролики «банерною кампанією» на сайтах телеканалів із не менш ніж 500 тисячами показів на цільову аудиторію. Послуги надаватимуться до кінця 2018 року.

Взяли участь в аукціоні три компанії, однак послуги ТОВ MediaHead Ігоря Потієвського виявилися задорогими, а пропозицію ТОВ «Євромедіа Компані» відхилили через виявлення недостовірної інформації.

Раніше «Слово і Діло» писало, на кого розрахована реклама із Ситником у метро.

Також експерти розповіли про те, як боролися з незаконною рекламою українські чиновники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: