Вибух у Фастові: квартири обстежать

Читать на русском
У Фастові в житловому будинку, де стався вибух, проведуть обстеження квартир та складання актів щодо збитків.

У Фастові в житловому будинку, де стався вибух, 15 грудня проведуть обстеження квартир та складання актів щодо збитків, а мешканцям дозволять забрати цінні предмети і речі першої необхідності.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у Фастівській міськраді «Інтерфакс-Україні».
Обстеження квартир здійснюватимуть за участю представників ДСНС, поліції, ЖЕК та інших структур.

У Фастові під час вибуху чоловік випав із п'ятого поверхуНа місце вибуху спрямовується кінологічна служба, яка буде задіяна для пошуку людей під завалами.

«Цього ж дня мешканці будинку зможуть забрати з квартир цінні речі і речі першої необхідності. Опрацьовується питання протидії мародерству та привласненню майна постраждалих сторонніми особами. 17 грудня почнеться експертне обстеження технічного стану будівлі, орієнтовний період комплексного обстеження – один місяць», - зазначили у міськраді.

16 грудня у Фастові відбудеться позачергове засідання міськради, де розглянуть питання виплати матеріальної допомоги постраждалим.

Також опрацьовується питання проживання постраждалих з урахуванням потреб кожної сім'ї, формуються відповідні списки, звернення до державних органів влади для виділення коштів для компенсації.

На зборах мешканців будинку, що постраждав від вибуху, також вирішено надати необхідну допомогу сім'ям загиблих, а також сім'ї травмованого чоловіка.

Нагадаємо, у Фастові (Київська область) рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки обвалення будинку на вулиці Садовій, 10. Так, у результаті вибуху у Фастові постраждала одна особа – чоловік випав із 5-го поверху будинку й пошкодив ногу.

Як повідомлялося, за інформацією ДСНС, із будинку евакуювали 10 осіб. Людей евакуюють до лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: