Вибух будинку у Фастові: останні подробиці

Читать на русском
У фастівській лікарні облаштовують місця для прийому мешканців будинку, в якому зранку 14 грудня стався вибух.

У фастівській лікарні облаштовують місця для прийому мешканців будинку, в якому зранку 14 грудня стався вибух.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення в Facebook Фастівської міської ради.

Вказано, що евакопункт організований у приміщенні лікарні, що на вулиці Київській, 57, наразі там облаштовуються місця для прийому людей.

«За інформацією ДСНС: станом на 10:30 10 осіб евакуйовані, є один потерпілий. Жертв немає. Наразі відбувається евакуація мешканців будинку. На місці вибуху працюють медики, рятувальники, наряди поліції, фахівці-вибухотехніки», – йдеться в повідомленні.

Міськрада закликає жителів Фастова допомогти потерпілим засобами особистої гігієни та продуктами харчування.

«Задіяна рятувальна техніка не лише Фастова, а й Гребінки, Борової, Василькова, Білої Церкви. Працюють дві одиниці техніки РЕМу, 4 одиниці техніки газової служби, швидка допомога. Поліція забезпечує охорону публічного порядку від можливих проявів мародерства», – підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, в результаті вибуху у Фастові (Київська область) постраждала одна людина. За попередньою версією, вибух стався через витік побутового газу, загиблих немає.

Як повідомлялося, близько дев'ятої години ранку у Фастові стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку. У Державній службі з надзвичайних ситуацій відзначали, що на третьому поверсі стався вибух газу, в результаті чого обвалилися третій, четвертий і п'ятий поверхи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: