Денисова звернулася до ФСБ за дозволом на візит до українських моряків

Читать на русском
Денисова попросила директора ФСБ РФ Олександра Бортнікова дозволити їй відвідати затриманих українських моряків.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова попросила директора ФСБ РФ Олександра Бортнікова дозволити їй відвідати затриманих українських моряків.

Про це Денисова написала на своїй сторінці в Facebook, передає Слово і Діло.

«Я вже зверталася до глави ФСБ з тим, щоб мені надали таку можливість, але поки не отримала жодної відповіді. Тому я повторно звернулася до директора ФСБ РФ Олександра Бортникова, з проханням надати мені, як Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини, письмовий дозвіл для відвідування українських військовополонених моряків», - зазначила Денисова.

«Головне завдання «Лефортово» – забезпечити людині ізоляцію від зовнішнього світу» – Ілля НовіковРосійський адвокат Ілля Новиков розповів про справу затриманих українських моряків і московське Лефортово.

Вона додала, що також направила звернення до уповноваженого в РФ з прав людини Тетяни Москалькової, щоб і вона допомогла в організації і здійсненні цього візиту.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Туреччини Реджеп Ердоган закликали керівництво РФ звільнити українських моряків.

Раніше адвокат Ілля Новіков назвав першочергові завдання щодо захисту українських моряків.

Інтерв'ю адвоката читайте на нашому порталі за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: