Негода в Україні: ожеледиця та знеструмлені населені пункти

Читать на русском
Через негоду станом на ранок п’ятниці, 14 грудня,  в Україні без електропостачання залишаються 40 населених пунктів у двох областях.

Через негоду станом на ранок п’ятниці, 14 грудня, в Україні без електропостачання залишаються 40 населених пунктів у двох областях.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ДСНС.

У МОЗ оприлюднили правила поведінки в морозну погодуУ морозну погоду українцям радять не носити тісне взуття, не виходити з дому голодними та не вживати алкоголь.

За даними УкрГідрометцентру, продовжуються опади у вигляді невеликого снігу у Київській, Львівській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Волинській, Одеській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях.

Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця.

У м. Києві в місцях прогнозованого скупчення вантажного транспорту функціонує 5 мобільних пунктів обігріву (Брест-Литовське, Бориспольське, Гостомельське та Одеське шосе і Броварський проспект).

Бригадами обленерго продовжується робота з відновлення електропостачання 40 населених пунктів у двох областях, а саме: Чернігівська - 38, Кіровоградська - 2.

На території України невеликий сніг, лише у східних областях без істотних опадів.

Нагадаємо, сьогодні в Києві громадський транспорт змінить графік руху.

Крім того, можливі затори в центрі Києва через акції УПЦ МП під ВР.

Також на вихідних через ремонт обмежать рух швидкісного трамваю по Борщагівській лінії. Обмеження діятимуть з 22:00 14 грудня до 05:00 17 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: