У Києві громадський транспорт змінить графік руху – розклад

Читать на русском
На лівому березі столиці 14 грудня, у п'ятницю вранці, автобуси змінять маршрут руху в зв'язку з проведенням масових заходів. На них приїде і президет Петро Порошенко.
Ілюстративне фото.

У Києві в п'ятницю, 14 грудня, вносяться зміни в роботу громадського транспорту на лівому березі столиці у зв’язку з проведенням масових заходів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Роковини Чорнобильської катастрофи: 32 обіцянки політиківРівно 32 роки тому сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Слово і Діло зібрало обіцянки політиків на цю тему.

Зокрема, у зв'язку із заходами біля пам’ятного знака «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля», участь в яких візьме президент України Петро Порошенко, буде внесено зміни у маршрут автобусів №45.

Автобуси № 45, які рухаються напрямку ст.м. «Харківська», із 6:00 до закінчення заходів (орієнтовно до 10:30) курсуватимуть за таким маршрутом: ст.м. «Дарниця» - вул. Попудренка - вул. Бажова - вул. Червоноткацька - вул. Будівельників - просп. Юрія Гагаріна (без заїзду на просп. Миру) - Дарницька площа - Харківське шосе, далі за діючою трасою.

«Також з 6:00 до закінчення заходів тимчасово скасовується зупинка автобусів маршруту № 45 «Вул. Тампере» в напрямку ст.м. «Харківська», - додали в департаменті.

Нагадаємо, у Києві на вихідних через ремонт обмежать рух швидкісного трамваю по Борщагівській лінії. Обмеження діятимуть з 22:00 14 грудня до 05:00 17 грудня.

Також 14 грудня можливі затори в центрі Києва через акції УПЦ МП під ВР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: