З'ясувалося, скільки коштував переліт Порошенка до Брюсселя

Читать на русском
Державне управління справами оплатило авіаційному підприємству Україна перевезення делегації за маршрутом Київ – Брюссель – Київ.

Витрати на авіапереліт делегації України на чолі з президентом Петром Порошенком до Брюсселя для зустрічей 12-13 грудня з керівництвом Євросоюзу та НАТО склали майже 1,4 мільйона гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють «Українські новини» в п'ятницю, 14 грудня, з посиланням на дані порталу використання публічних коштів.

З'ясувалося, у скільки обійшовся політ Порошенка на сесію Генасамблеї ООНТаким чином, за переліт державному авіаційному підприємству Україна було виплачено 4 млн 232,5 тис. грн.

Зазначається, що 10 грудня Державне управління справами виплатило авіаційному підприємству «Україна» 1 млн 360 тис. грн за перевезення делегації на чолі з президентом за маршрутом Київ – Брюссель – Київ.

Нагадаємо, 13 грудня Європейська Рада в Брюсселі розглянула ескалацію ситуації в Азовському морі й зберегла санкції проти Росії в повному обсязі. У підсумковій заяві за результатами саміту лідери ЄС висловили занепокоєння через ескалацію ситуації в Азовському морі й закликали Росію негайно звільнити захоплених українських моряків і забезпечити свободу судноплавства через Керченську протоку.

До цього Порошенко провів зустрічі з президентом Євроради Дональдом Туском, генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом, канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Також стало відомо, що під час зворотного польоту до Києва літак Порошенка доставив військовий вантаж від НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: