Симчишин не затвердив на початку року історико-архітектурний план Хмельницького

Читать на русском
Мер Хмельницького Симчишин обіцяв, що історико-архітектурний план міста затвердять на початку року, але його розробка лише завершується.

Мер Хмельницького Олександр Симчишин не виконав обіцянку на початку року затвердити історико-архітектурний опорний план і план озеленення міста.

«Ми планували до кінця року ухвалити й план озеленення міста, а він на стадії завершення, ще не ухвалений. Ми планували ухвалити історико-архітектурний опорний план до кінця року, ми також цього не зробили вчасно. Ми обов'язково це зробимо. Зробимо на початку 2018 року», – запевнив Симчишин у грудні минулого року.

Симчишин пообещал утвердить историко-архитектурный опорный план и план озеленения городаСлово і Діло

Але станом на квітень обіцяні документи хоча й були розроблені, але перебували лише на стадії експертизи. 30 листопада міський голова Хмельницького під час свого звіту повідомив, що розробка історико-архітектурного плану з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам'яток та історичних ареалів завершується. З огляду на те, що документи хотіли ухвалити на початку року, Симчишин обіцянку провалив.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Симчишин виконує обіцянки на посаді міського голови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: