Зведення ООС: 7 обстрілів, без жертв

Читать на русском
Сепаратисти відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік Кримського і в районі Чермалика.

За минулу добу, 12 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти сім разів порушили режим припинення вогню.

Як пише «Слово і Діло», при цьому вони продовжували застосування озброєння, заборонене Мінськими угодами, повідомляє в четвер, 13 грудня, прес-центр ООС у Facebook.

Зведення ООС: Авдіївку, Старогнатівку й Тарамчук обстрілювали з кулеметів та стрілецької зброїУпродовж поточної доби, 12 грудня, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши озброєння, заборонене мінськими угодами.

Зазначено, що сепаратисти, зокрема, відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил недалеко від населеного пункту Кримське на Луганському напрямку і в районі селища Чермалик на Маріупольському напрямку.

Також вони вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Старогнатівка, Авдіївка, Тарамчук - на Донецькому напрямку.

«У результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав», - доповіли в штабі ООС.

Нагадаємо, 11 грудня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти 11 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи заборонене мінськими угодами озброєння. У бойових діях поранені двоє військових.

Також повідомлялося, що спостерігачі ОБСЄ виявили на вулиці Авдіївській в Донецьку чотири нерозірвані снаряди, що застрягли в землі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: