Зведення ООС: бойовики обстріляли Тарамчук, 2 українських військових отримали поранення

Читать на русском
Бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по н.п. Зайцеве, Мар'їнка, Красногорівка, Невельське, Новомихайлівка, Славне, Північне та по н.п. Чермалик.

Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Два українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти 1 раз обстріляли н.п. Тарамчук, втрат серед бійців ОС немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 грудняСитуація на сході країни станом на 11 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях ОС неподалік населеного пункту Опитне на донецькому напрямку», - підкреслили у штабі.

Крім цього, бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по н.п. Зайцеве (на горлівському напрямку), Мар'їнка, Красногорівка, Невельське, Новомихайлівка, Славне, Північне - на донецькому напрямку та по н.п. Чермалик на маріупольському напрямку.

«Поточної доби ворог провів один обстріл населеного пункту Тарамчук на Донецькому напрямку. Важке озброєння не застосовувалось. Втрат серед особового складу ОС немає», - йдеться у звіті.

За даними розвідки, протягом 11 грудня, 1 бойовика було знищено, ще 5 - поранено.

Раніше стало відомо, що бойовики обстріляли прикордонників на КПВВ «Мар'їнка».

Також повідомлялося, що контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі з 1 грудня перейшли на зимовий час роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: