ЗМІ повідомили про побоювання Трампа щодо імпічменту

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп всерйоз побоюється, що демократи запустять процедуру імпічменту щодо президента.

Президент США Дональд Трамп вважає, що імпічмент по-справжньому можливий.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє CNN із посиланням на джерела.

Трамп обговорив з юристами можливість імпічментуРадники президента США побоюються потенційної зачистки Білого дому в разі перемоги демократів на проміжних виборах.

За даними телеканалу, американський лідер висловив побоювання щодо можливості оголошення йому імпічменту в розмовах зі своїми радниками.

Трамп вважає, що таке може статися після переходу Конгресу під контроль представників Демократичної партії. Потенційною причиною для імпічменту може стати порушення Трампом правил фінансування виборчих кампаній.

Якщо буде доведено, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп доручив своєму юристу заплатити колишній моделі Playboy за мовчання про їхні відносини, це може вважатися порушенням правил фінансування передвиборної кампанії й стати підставою для імпічменту.

Трамп у понеділок, 10 грудня, відповів на нові звинувачення щодо фінансування його кампанії, які пов'язують із виплатою його екс-адвокатом Майклом Коеном грошей жінкам за мовчання про любовні зв'язки.

Нагадаємо, згідно з опитуваннями, ідею імпічменту Трампу підтримують 44% американців.

Раніше Трамп заявив, що є жертвою «президентського харасменту». Він вважає, що його рейтинг був би вищим, якби не переслідування й «фальшиві звинувачення».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: