Мер Ужгорода не замінив обладнання для стерилізації в центральній міській лікарні

Читать на русском

Мер Ужгорода Богдан Андріїв не виконав обіцянку закупити в 2018 році нове обладнання для стерилізаційного відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні.

Таку обіцянку він дав 28 березня 2018 року, коли оглядав стерилізаційне відділення лікарні, де вперше за 35 років зробили ремонт, нагадує «Слово і Діло».

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода

За словами головного лікаря ЦМКЛ Івана Кураха, в цьому відділенні капітальний ремонт зробили вперше з моменту будівництва самої лікарні в 1983 року. Для цих цілей із міського бюджету виділили 882 тисячі гривень.

Мер при цьому зауважив, що у відділенні проводиться стерилізація інструментарію для всіх відділень міської лікарні та міської поліклініки. За його словами, в 2018 році також заплановано замінити обладнання для стерилізації – закупити нове.

Як повідомили нам у виконкомі Ужгородської міськради, станом на 6 грудня 2018 року нове обладнання для стерилізаційного відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні не закуповувалося. Запевнення мера вважаємо невиконаним, але його статус може бути змінений, якщо обіцяне обладнання все-таки буде закуплене в розумні терміни.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Андріїв дав 64 обіцянки, з яких 12 виконав, а 7 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, як виконує обіцянки мер Ужгорода Богдан Андріїв за три роки каденції.

Також ми повідомляли, як виконують обіцянки мажоритарники Закарпатській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: