Суд визначився з відстороненням мера Ужгорода

Читать на русском
Судове засідання тривало майже чотири години. Підтримати Андріїва прийшли депутати Ужгородської міськради і голова Закарпатської області Геннадій Москаль.

Міський районний суд Ужгорода залишив на посаді мера міста Богдана Андріїва. Судове засідання тривало майже чотири години. Підтримати Андріїва прийшли депутати Ужгородської міськради і голова Закарпатської області Геннадій Москаль.

Про це повідомляє прес-служба суду в середу, 19 вересня, пише «Слово і Діло».

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода
Андріїв пообіцяв продовжити закуповувати громадський транспорт у 2019 роціСказано 13 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Під час судового засідання прокурор не зміг довести, що підозрюваний може знищити докази кримінального злочину і здійснити незаконний вплив на свідків злочину», - йдеться в повідомленні.

Тому слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про відсторонення Андріїва від здійснення посадових обов'язків міського голови Ужгорода.

Місцеві ЗМІ зазначають, що судове засідання тривало майже чотири години. При цьому підтримати Андріїва прийшли не тільки його близькі, а й депутати Ужгородської міськради і голова Закарпатської області Геннадій Москаль.

Нагадаємо, 6 вересня суддя Ужгородського міськрайонного суду, за клопотанням прокуратури, ухвалив вирок про переміщення мера міста Ужгорода Богдана Андріїва під варту з призначенням застави в 440 тисяч гривень у справі про реконструкцію культурно-історичного центру Совине гніздо.

Пізніше мер Ужгорода вніс суму застави і вийшов на свободу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: