У Бердянську затримали чоловіка з гранатометом

Читать на русском
У Бердянську працівники поліції виявили й вилучили в раніше судимого місцевого жителя гранатомет РПГ-26.

У Бердянську працівники поліції виявили й вилучили в раніше судимого місцевого жителя гранатомет РПГ-26.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє управління Нацполіції в Запорізькій області у вівторок, 11 грудня.

Чи дозволяти українцям носити зброю та за якими критеріями?У Києві в суботу, 6 жовтня, близько 500 людей вийшли на акцію за вільне володіння вогнепальною зброєю.

Відзначається, що з 8 грудня на території регіону проводяться профілактичні заходи з виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухівки.

«Так, 10 грудня працівники відділу кримінальної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області з використанням службового собаки на вулиці Котляревського виявили й вилучили в раніше неодноразово судимого жителя Бердянська 1987 року народження РПГ-26», – ідеться в повідомленні.

Зброю відправили на експертизу до місцевого криміналістичного центру. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухівкою (ч. 1 ст. 263 КК України).

Раніше в Бахмуті виявили арсенал зброї в одному з гаражів житлового сектора. Там зберігалося понад 100 гранат, 14 РПГ, постріли до підствольного гранатомета, протитанкові міни й понад 20 тисяч набоїв.

Нагадаємо, під Херсоном відбуваються тактичні військові навчання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: