Біля Торецька затримали спільника бойовиків «ДНР/ЛНР»

Читать на русском
У районі Торецька, Донецька область, затримано спільника бойовиків так званих ДНР/ЛНР - ООС.

У районі Торецька, Донецька область, затримано спільника бойовиків так званих «Донецької/Луганської народних республік» («ДНР/ЛНР»).

Про це йдеться у повідомленні прес-центру операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 1 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як зазначається, чоловіка затримали вчора близько 14:45 на блокпості, який розташований біля міста Торецька Донецької області. Правоохоронці зупинили автомобіль Daewo Lanos для перевірки пасажирів, в ньому слідував громадянин 1981 року народження, мешканець міста Торецька.

«Під час перевірки даний чоловік пред’явив паспорт громадянина України. За даними бази ситуаційного центру Національної поліції виявилось, що чоловік причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званих «ДНР/ЛНР», - йдеться у повідомленні.

Зловмисника передали співробітникам військової контррозвідки Служби безпеки України для проведення відповідних заходів.

Нагадаємо, минулої доби бойовики вели вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - усього зафіксовано 25 обстрілів.

Як відомо, домовленість про встановлення «режиму тиші» на період збору врожаю з 1 липня було досягнуто під час роботи тристоронньої Контактної групи на переговорах у Мінську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: