США не рекомендують своїм громадянам відвідувати анексований Крим

Читать на русском
Громадянам США не рекомендується відвідувати Крим через окупацію Росією частини території України і зловживання з боку окупаційної адміністрації.

Громадянам США не рекомендується відвідувати Крим через окупацію Росією частини території України та зловживання з боку окупаційної адміністрації.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на рекомендації, розміщені на сайті Держдепу.

Анексія Криму була помилкою Путіна. Як Україні повернути півострів?Анексія Криму була найбільшою помилкою керівництва РФ, а Москва заплатить велику ціну за свої злочинні дії в Україні, вважає екс-президент Польщі. Про повернення півострова поговорили з експертами.

Як наголошується в повідомленні, військова присутність у Криму досить велика.

«Імовірно, Російська Федерація проведе подальші військові дії в Криму в межах своєї окупації цієї частини України», – йдеться в публікації.

За даними Держдепу, окупаційна адміністрація Криму продовжує жорстоко поводитися з іноземцями та місцевим населенням, особливо з тими, кого вона вважає незгодними з її пануванням на півострові.

«Міжнародне співтовариство, включаючи Сполучені Штати та Україну, не визнає анексію Криму Росією», – йдеться в публікації.

Як повідомлялося, 6 грудня під час зустрічі міністрів закордонних справ країн ОБСЄ українське МЗС надало докази мілітаризації Криму іта російської агресії.

На засіданні Ради безпеки ООН 26 листопада постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив, що розраховує на посилення санкцій проти Росії після атаки проти українських кораблів у Керченській протоці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: