Прокурор САП зачитав ще 20 сторінок у справі Насірова

Читать на русском
Антикорупційні прокурори продовжили зачитувати обвинувальний акт стосовно колишнього головного фіскала України.
Роман Насіров с адвокатами

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури дочитав обвинувальний акт стосовно колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова до 284 сторінки.

Про це сказав адвокат колишнього фискала Костянтин Дорошенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням «Судовий репортер».

Як відомо, загалом обвинувальний акт містить 774 сторінки.

Шевченківський районний суд міста Києва розглядає справу по суті з 27 листопада 2017 року. Екс-керівника ДФС Романа Насірова і начальника Департаменту погашення боргу ДФС Володимира Новікова обвинувачують у зловживанні владою і службовому підробленні при наданні компаніям народного депутата в бігах Олександра Онищенка розстрочок податкового боргу та зобов'язань на загальну суму 2 мільярди гривень.

Справу Насірова слухає колегія суддів Шевченківського суду Києва у складі Володимира Бугіля, Лідії Щебуняєвої і Оксани Хардіної. Суддя Андрій Трубніков – запасний.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів звільнив Насирова з посади. Тепер він оскаржує це рішення в суді.

На час розгляду справи Насіров зобов’язаний носити електронний браслет, здати закордонні паспорти, не може без дозволу виїздити за межі Київської області, має з’являтися до суду. Ці обов’язки були застосовані після того, як його родина внесла 100 млн грн застави.

У травні 2018-го суд зобов’язав Державну міграційну службу міста Києва повернути екс-голові ДФС Роману Насірову внутрішній паспорт громадянина України і скасував арешт годинників дружини Насірова.

Нагадаємо, суд відмовив Насірову у відводі колегії суддів.

Раніше, суд вирішив не знімати браслет із екс-голови ДФС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: