Суд вирішив не знімати браслет із Насірова

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва продовжив до 11 жовтня зобов'язання колишнього глави Державної фіскальної служби  Романа Насірова.

У понеділок, 13 серпня, Шевченківський районний суд Києва продовжив до 11 жовтня зобов'язання колишнього глави Державної фіскальної служби Романа Насірова в рамках кримінального провадження проти нього.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укрінформ. «Термін дії зобов'язань Насірова продовжили до 11 жовтня», - повідомив адвокат Насірова Олександр Лисак.

У залі суду були присутні прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, сам Насіров та його адвокати. Адвокати просили суд не задовольняти це клопотання прокуратури.

Таким чином, Насіров, як і раніше, буде зобов'язаний носити електронний браслет, не виїжджати з Києва, здати закордонні паспорти, приходити за викликом до слідчого, судді чи прокурора та повідомляти про зміну місця проживання.

Раніше в понеділок повідомлялося, що в поліцію надійшло повідомлення про ймовірне замінування Шевченківського райсуду, людей евакуювали з суду, а пізніше продовжили засідання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: