Найєм не ініціював проведення психіатричної експертизи військового прокурора

Читать на русском

Народний депутат України Мустафа Найєм не виконав обіцянку ініціювати проведення психіатричної експертизи військового прокурора.

Таку обіцянку він дав 21 березня 2018 року, відповідаючи на запитання журналіста з приводу того, чи зможе Надія Савченко уникнути кримінальної відповідальності, якщо психіатрична експертиза визнає її неосудною, нагадує «Слово і Діло».

«Скажіть мені, будь ласка, ви коли-небудь уважно читали пости генерального прокурора або військового прокурора? Ми будемо дійсно, я зараз серйозно говорю, ініціювати, щоб щодо військового прокурора відбулися психіатричні експертизи. Це хвора людина, яка пише про фекалії, про комах. В країні, де війна, а він такі речі пише. Тому, якщо такі речі й потрібно робити, то потрібно щодо всіх чиновників», – сказав Найєм, спілкуючись із журналістами в кулуарах Верховної Ради.

Потрібно віддати належне народному депутату, який у відповіді на наш запит про те, як реалізується його обіцянка, чесно зізнався, що не ініціював проведення психіатричної експертизи військового прокурора.

Проте оскільки намір Найєма не втілився в реальність, його обіцянка вважається невиконаною.

Відзначимо, що згідно з регламентом «Слова і Діла», статус обіцянки може бути змінений, якщо нардеп усе ж таки виконає задумане.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Найєм дав 59 обіцянок, з яких 25 виконав, а 17 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, хто з нардепів найбільше наобіцяв за чотири роки.

Також ми повідомляли, що суд скасував штраф для військового прокурора, ініційований НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: