Зведення ООС: 13 обстрілів, один загиблий

Читать на русском
Протягом минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 13 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Протягом минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 13 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Водяне, Піски, Опитне, Тарамчук, Чермалик, Богданівка Гнутове та Водяне, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 грудняСитуація на сході країни станом на 7 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також на одному з напрямків була зафіксована активність ворожого снайпера.

Крім того, терористи застосували озброєння БМП поблизу Зайцевого та Опитного.

У штабі також додали, що внаслідок бойових дій, поранень зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил, один з них – смертельних.

Від початку цієї доби обстрілів з боку терористів зафіксовано не було.

За даними розвідки, минулої доби двоє окупантів були поранені, а ще двоє знищені.

У п'ятницю, 7 грудня, російсько-окупаційні війська п'ять разів відкривали вогонь в бік українських позицій на Донбасі, в результаті втрат серед Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, ОБСЄ виявила десятки ворожих танків і зенітний комплекс на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: