У США нагадали Україні про обіцянки щодо антикорупційного суду

Читать на русском
У США нагадали українській владі про необхідність якнайшвидшого повноцінного створення Вищого антикорупційного суду.

У США нагадали українській владі про необхідність якнайшвидшого повноцінного створення Вищого антикорупційного суду.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 7 грудня, повідомляє прес-служба американського посольства у Twitter.

Антикорупційний суд не розпочне роботу в 2018 році, як обіцяв ПорошенкоАнтикорупційний суд зможе розпочати повноцінну роботу не раніше ніж у травні 2019 року, хоча раніше Порошенко запевняв, що судовий орган стартує ще в 2018 році.

Зазначається, що відбулася зустріч сенатора США Рона Джонсона, який перебуває з візитом у Києві, з директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником, на якій американський політик наголосив на підтримці США антикорупційних реформ в Україні.

«Вони також обговорили необхідність якнайшвидшого повноцінного створення Вищого антикорупційного суду», - йдеться в повідомленні дипломатичного відомства.

Раніше президент Петро Порошенко прийняв американського сенатора Рональда Джонсона і подякував Вашингтону за тверду підтримку України і засудження дій РФ у Керченській протоці.

Нагадаємо, у Вашингтоні очікують, що Україна найближчим часом виконає свої обіцянки із запуску роботи Вищого антикорупційного суду, заявила заступник держсекретаря США Кірстен Медіссон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: