Зведення ООС: шість обстрілів, один поранений

Читать на русском
Сепаратисти вели прицільний вогонь з ручних і автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів великого калібру.

За минулу добу, 6 грудня, сепаратисти шість разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, поранення отримав один український військовослужбовець.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 грудняСитуація на сході країни станом на 6 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що сепаратисти з мінометів калібру 82 мм обстрілювали позиції ООС поблизу Новотошківського, провокаційний вогонь зі стрілецької зброї також зафіксований на підступах до Мар'їнки.

Найбільшу вогневу активність противник виявив на Приазов'ї. Сепаратисти вели прицільний вогонь з ручних і автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів великого калібру по опорних пунктах ООС поблизу Чермалика, Водяного та Лебединського.

«З початку поточної доби ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Тарамчука. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено», - зазначили в штабі.

Нагадаємо, за добу 5 грудня сепаратисти 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, поранення отримав один український військовослужбовець.

Як повідомлялося, на Донбасі планують ввести «новорічне» перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: