Карта ООС: ситуація на сході України на 7 грудня

Читать на русском

Протягом доби, що минула, в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на Донбасі ворог не припиняв вогневі провокації проти підрозділів Об’єднаних сил із різних зразків озброєння. Активність окупантів проявилася у другій половині доби.

Загалом 6 грудня російсько-окупаційні війська 6 разів свідомо порушували режим тиші на лінії фронту.

Луганський напрямок

З 16:45, протягом десяти хвилин, ворог випустив 5 мін калібру 82 мм по оборонцям Новотошківського.

Донецький напрямок

Російсько-окупаційні війська з близько 16:00 розпочали тривалі провокаційні обстріли зі стрілецької зброї в бік підрозділів Об’єднаних сил в районі н.п. Лебединське та Мар’їнка. А по захисниках Чермалика та Водяного ворог вів обстріли з гранатометів різних типів.

Захисники України адекватно придушували ворожу активність з метою збереження життя та здоров’я особового складу. Підрозділи Об’єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби та, як і завжди, дотримувалися Мінських угод.

За даними розвідки Об’єднаних сил протягом минулої доби одного окупанта російсько-терористичних військ знищено, ще двох поранено.

На жаль, вчора один Український військовослужбовець отримав поранення внаслідок бойових дій. Його доставлено до військового мобільного госпіталя. Стан здоров’я нашого захисника – задовільний.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: