У Раді сьогодні відбудеться година запитань до уряду

Читать на русском
У Верховній раді України сьогодні, 7 грудня, відбудеться година запитань до уряду. Рада також може ухвалити проект для гарантій зростання спортивної майстерності молоді.

У Верховній раді України сьогодні, 7 грудня, відбудеться година запитань до уряду.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію на сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 4-7 грудняВерховна Рада цього тижня розблокує підписання держбюджету-2019 і розгляне блок аграрних питань.

Крім того, нардепи сьогодні в першому читанні можуть розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді, а також внести зміни до постанови про призначення в 2016 році іменних стипендій Верховної ради для найталановитіших молодих вчених.

Нагадаємо, напередодні Рада підтримала збільшення витрат у бюджеті-2018 на виплату пенсій. Закон передбачає збільшення витрат на виплату пенсій на 10,777 млрд гривень.

Крім того, у зв'язку військовим положенням передбачається перерозподілити кошти на фінансування оплати праці для Збройних сил - на 300 млн гривень, для співробітників прокуратури - на 100 млн гривень, для співробітників СБУ - на 65 млн гривень.

Вчора Рада також розірвала договір про дружбу між Україною і РФ.

Як повідомлялося, Рада ухвалила трирічне бюджетне планування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: