Мера Полтави поновили на посаді

Читать на русском
Мамай має право підписувати документи від імені полтавської міськради. Чиновник заявив, що відстоює свою позицію через суд.

Відсторонений раніше мер Полтави Олександр Мамай поновлений на посаді, про що свідчить виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР).

У ньому йдеться, що Мамай має право підписувати документи від імені юридичної особи - Полтавської міської ради.

Як мажоритарники Полтавської області виконують обіцянкиТрохи більше половини обіцянок виконав найпродуктивніший мажоритарник Полтавської області. Жеваго не виконав жодного зобов’язання.

Водночас сам Мамай заявив, що «не орієнтується на реєстри» і діє відповідно до закону, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Я не знаю про ситуацію з реєстром. Відстоюю свою позицію передбаченим законом способом - через суд. Правда на моєму боці, і рано чи пізно я доб'юся відновлення справедливості. Місто Полтава буде в безпеці!», - зазначив він.

Зараз відкрито кримінальне провадження щодо посадових осіб за фактом підробки печатки, яку могли використовувати для внесення недостовірних відомостей до реєстрів і з метою розтрати бюджетних коштів міста.

Нагадаємо, 14 вересня в Полтаві під час позачергової сесії міськради депутати визнали незадовільною роботу мера Олександра Мамая і достроково припинили його повноваження. Це рішення шляхом таємного голосування підтримали всі присутні на засіданні 29 депутатів із 42 обраних.

Підставами для такого рішення стали нібито «численні порушення Конституції і законів України, прав і свобод громадян», які розписані на 31 сторінці рішення.

Також повідомлялося, що звільнений міськрадою мер Полтави вийшов на роботу вже 17 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: