Аварія на водогоні в Києві: через прорив труби затор на дорозі

Читать на русском
На проспекті Лобановського в Києві прорив труби з гарячою водою, через що проїжджу частину затягнуло густим паром. Також без тепла і води 750 будинків.

На проспекті Лобановського в Києві у вівторок, 4 грудня, стався прорив труби з гарячою водою, через що проїжджу частину затягнуло густою парою.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очевидець події, журналіст Роман Кошмал.

У Києві знову прорвало водопровід, затоплені двориАварія трапилася на вулиці Регенераторній у Дніпровському районі столиці. Вода піднялася вище бордюрів.

Він також опублікував відео, на якому видно, як по дорозі тече широка річка гарячої води, від якої піднімається пара, утворюючи густий туман.

«Піврічна профілактика видалася на славу», - написав Кошмал.

У свою чергу, dtp.kiev.ua повідомило, що у дворі школи №319 ім. Лобановського утворився струмок з гарячої води.

Через перепад температур з'явилася велика пара на проспекті від будинку №126 до №150, видимість була дуже обмежена, утворився затор.

«Через прорив магістральної труби опалення у дворі школи ім. Лобановського ллється рікою гаряча вода по проспекту Лобановського, туман неймовірний. Рух дуже обмежений. Поліція розвертає т/з, які курсують в сторону Деміївської. Лобановського 126-150 - все в тумані», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві без опалення залишилися 750 будинків, з них 509 житлових будинків, десять лікувальних установ, 34 дитячих навчальних заклади.

Раніше в Києві відключили холодну воду на 11 вулицях у зв'язку з аваріями на мережах водопостачання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: