У Києві без опалення залишилися сотні будинків

Читать на русском
У результаті аварії без тепла залишилися 750 будинків, з них 509 житлових будинків, десять лікувальних установ, 34 дитячих навчальних заклади.

У Києві у вівторок, 4 грудня, в Солом'янському районі на центральній тепломагістралі по Чоколівському бульвару через прорив у тепловому колекторі без опалення залишилися 750 будинків.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Солом'янської райдержадміністрації.

Зрив опалювального сезону в українських містах. Хто винен?У Смілі запровадили надзвичайний стан через відсутність опалення. У Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені канікули через відсутність опалення. Проблеми з опалювальним сезоном також у Херсоні та Одесі. Про ситуацію поговорили з експертами.

«До уваги жителів! 4 грудня в Солом'янському районі на центральній тепломагістралі на Чоколівському бульварі стався прорив у тепловому колекторі. В результаті прориву без теплопостачання залишилися 750 будинків, з них 509 житлових будинків, десять лікувальних установ, 23 дитячих навчальних заклади та 11 шкіл», – ідеться в повідомленні.

Зазначено, що колектор перебуває на балансі й обслуговується РТМ «Голосієво» СП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київтеплоенерго».

Як запевнили в Солом'янській РДА, наразі вживаються всі необхідні заходи для сприяння терміновому усуненню аварійної ситуації. Поінформовані відповідні комунальні служби.

«До ліквідації аварії також залучені представники РТМ «Голосієво» СП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київтеплоенерго», які запевнили, що теплопостачання буде відновлене протягом доби», – заявили в РДА.

Раніше повідомлялося, що в Києві відключили холодну воду на 11 вулицях у зв'язку з аваріями на мережах водопостачання.

Також повідомлялося, що жителі столичної Куренівки перекрили дорогу через відсутність у квартирах опалення та гарячої води.

Нагадаємо, прем'єр Гройсман закликав українців не переживати через вартість опалення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: