Аварії на водопроводах: в яких містах немає води

Читать на русском
Половина Ужгорода, а також велика частина Чернівців залишилися без водопостачання через аварію на водопроводах.

В Ужгороді через аварію на водозаборі водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста та в прилеглих населених пунктах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради в Facebook.

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода
Андріїв пообіцяв допомогти з ремонтом каналізації в декількох будинкахСказано 2 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ужгородський водоканал повідомляє, що сьогодні вночі на водозаборі Минай виникла аварійна ситуація, фахівці підприємства вже працюють над її ліквідацією. У зв'язку з цим тимчасово, при виконанні робіт, водопостачання з водозабору Минай призупинене», – йдеться в повідомленні.

Через аварію, як зазначається, водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста, зокрема, й у довколишніх населених пунктах, а також населених пунктах, що належать до Коритнянської сільради.

Також без води залишилася правобережна частина міста. Очікується, що відновлення водопостачання відбудеться відразу ж після виконання робіт, орієнтовно до 17:00 середи.

Наскільки подорожчають газ, світло та опалення в найближчі чотири рокиЯкщо прогноз Мінекономрозвитку справдиться, то ціни на газ у 2018 році зростуть на 18 відсотків, що призведе до подорожчання світла й тепла. Ми вирішили з'ясувати, наскільки зростання тарифів за комуналку встигатиме за збільшенням мінімальної зарплати.

Водночас адміністрація КП «Водоканал» Ужгорода зазначає, що аварійна ситуація не має стосунку до планових робіт із заміни обладнання, що проводилися вночі.

Крім того, без водопостачання залишилися й частина жителів Чернівців. Через ремонтні роботи з ліквідації витоку холодної води з магістрального водопроводу від насосної станції Шубранець до резервуарів чистої води Попова в місті обмежена подача води більш ніж на 30 вулицях.

Раніше в Торецьку Донецької області щонайменше вісім діб люди були без водопостачання, рятувальники підвозили воду населенню.

Також стало відомо, де в Києві не включили гарячу воду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: