США попередили про терористичну загрозу в Україні

Читать на русском
Американське посольство попереджає західних відвідувачів України про терористичну загрозу під час святкового сезону.

Посольство США в Україні попереджає західних відвідувачів країни про терористичну загрозу.

Про це повідомила прес-служба диппредставництва, пише «Слово і Діло».

Воєнний стан в Україні: які обмеження та заборони можуть запроваджувати в країніВоєнний стан діє в десяти областях України до 26 грудня. Поки жодні права та свободи українців не обмежували.

«Під час святкового сезону заходи безпеки в Україні залишаються посиленими через тривалу загрозу, пов'язану з транснаціональними терористичними організаціями та особами, натхненними екстремістською ідеологією по всій Європі. Екстремісти продовжують орієнтуватися на туристичні місця, торгові центри, аеропорти, клуби, ресторани, культові місця, транспортні вузли та інші вразливі об'єкти, які часто відвідують мешканці Заходу», – йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим у посольстві радять бути пильними під час відвідування святкових фестивалів і заходів, місць богослужіння та місць із великими скупченнями людей.

Нагадаємо, Верховна Рада України 26 листопада схвалила указ президента Петра Порошенка про запровадження воєнного стану в десяти областях країни на 30 днів після інциденту із захопленням кораблів ВМС України та моряків у Керченській протоці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: