У Путіна відповіли на звинувачення Порошенка

Читать на русском
Дмитро Пєсков назвав абсурдною заяву президента України Петра Порошенка про те, що Росія збирається захопити українські міста Маріуполь і Бердянськ, щоб пробити коридор до окупованого Криму.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав абсурдною заяву президента України Петра Порошенка про те, що Росія збирається захопити українські міста Маріуполь і Бердянськ, щоб «пробити коридор» до окупованого Криму.

Чи є загроза вторгнення РФ та як вплине воєнний стан?Президент України Петро Порошенко заявив про те, що отримав розвідувальні дані щодо серйозної загрози атаки РФ на Україну на суходолі.

Про це він сказав журналістам у понеділок, 3 грудня, повідомляє «Інтерфакс», пише «Слово і Діло».

За його словами, такі заяви Порошенка – «це ще одна спроба якимось чином спровокувати напруженість», а також пов'язані з майбутніми президентськими виборами в Україні.

«Росія ніколи нічого не захоплювала й жодних коридорів нікуди не прокладала. Тому це абсолютно безпідставна заява й звинувачення Росії в чомусь», – заявив Пєсков.

Раніше в інтерв'ю німецькому Funke Media Group президент України Петро Порошенко заявив, що Росія намагається отримати наземний коридор з окупованого Донбасу на окупований Крим, захопивши Маріуполь і Бердянськ.

Нагадаємо також, що РФ висунула звинувачення затриманим у Керченській протоці українським морякам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: