Відповідь Путіну: США створюють надзвукову зброю для протидії РФ

Читать на русском
ВМС США розробляють гіперзвуковий снаряд і прискорювач для нього, яким будуть озброєні як підводні човни, так і кораблі.

Американські військово-морські сили приступили до розробки малопотужних ядерних боєголовок у відповідь на російські розробки.

Про це повідомляє Інститут ВМС США, передає Слово і Діло.

Віце-адмірал ВМС США Джонні Вулф заявив, що кожен рід військ повинен володіти певною гіперзвуковою зброєю, щоб бути здатним завдати удару по будь-якій цілі на планеті протягом години.

ВМС США розробляють гіперзвуковий снаряд і прискорювач для нього, яким будуть озброєні як підводні човни, так і кораблі.

«Вбивця танків» уже в Україні: плюси та мінуси американських JavelinАмериканський комплекс Javelin 30 квітня прибув в Україну. Слово і Діло розбиралося в особливостях нової зброї.

За словами Вулфа, програмою ВМС зі стратегічних систем надано фінансування для розробки та розміщення невеликої кількості малопотужних боєголовок «76-2», які «будуть прямою протидією на те, що Росія вважає, що у неї вже є, чого у нас немає».

Нагадаємо, Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що між Україною і США йдуть дискусії про надання нашій країні нових видів зброї.

Яку ще зброю від США може отримати Україна - в авторському матеріалі за посиланням.

Як відомо, 30 квітня в Україну прибув американський комплекс Javelin. Раніше «Слово і Діло» розбиралася в особливостях нової зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: