Зведення ООС: 18 обстрілів, 2 українських військових поранені

Читать на русском
Позиції ОС в районі населеного пункту Малинове обстрілювались із мінометів. Також на Донбасі 2 українських військових отримали легкі поранення.

Минулої доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ОС, 7 разів застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. 2 українських військових отримали легкі поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Оприлюднили текст закону про воєнний станЗгідно з документом, воєнний стан у 10 областях триватиме з 14:00 26 листопада до 14:00 26 грудня 2018 року.

«Протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Малинове, Вільний, Луганське, Південне, Верхньоторецьке, Опитне, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине», - підкресили у штабі.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції ОС в районі населеного пункту Малинове обстрілювались із мінометів 120-го калібру.

«По опорних пунктах біля хутора Вільного, Луганського, Опитного, Гнутового та Водяного ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм», - наголосили в прес-центрі.

«Підрозділи, що обороняються, вживали необхідних заходів для придушення вогневої активності окупантів. Від початку цієї доби противник вогневої активності не проявляв», - йдеться у звіті.

За даними розвідки, минулої доби 3 бойовиків знищено та ще трьох - поранено.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала закон про введення воєнного стану в Україні. Він вступить в силу вранці 28 листопада, його дія триватиме 30 днів. Права і свободи громадян можуть бути обмежені тільки при наземної агресії.

Також стало відомо, що військовий стан вводиться в Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях і внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: