Військові підрозділи ОРДЛО приведені в підвищену бойову готовність

Читать на русском
Збройні сили Росії стягнули в Ростовську область 250 танків Т-62 зі східних регіонів РФ. Збройні сили Росії стягнули в Ростовську область 250 танків Т-62 зі східних регіонів РФ.

Військові підрозділи ОРДЛО приведені в підвищену бойову готовність.

Про це на брифінгу заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький в понеділок, 26 листопада, передає «Слово і Діло».

Агресія РФ в Азовському морі: до чого призведе конфліктРосійська агресія в Керченській протоці не призведе до ескалації ситуації на Донбасі, а Україна використає цю ситуацію для отримання дивідендів.

«На сьогоднішній день всі підрозділи 1-го і 2-го армійського корпусів переведені на підвищений рівень бойової готовності», - зазначив Скібіцький.

Він додав, що Збройні сили Росії стягнули в Ростовську область 250 танків Т-62 зі східних регіонів РФ. Раніше Комітет ВР із питань нацбезпеки і оборони розглянув президентську ініціативу ввести воєнний стан в Україні.

Питання введення воєнного стану в Україні гостро постало після загострення в Азовському морі, де російські прикордонні кораблі атакували українські судна, які здійснювали рейд з Одеси до Маріуполя. В результаті три українських кораблі захоплені росіянами і знаходяться в Керчі. Шестеро військових поранені, вони також перебувають на російській території, про долю решти членів екіпажів точно нічого не відомо, вони також захоплені, фактично знаходяться в полоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: